Na fa'amanuiaina e HV Hipot le tu'uina atu o se vaega o masini su'esu'e maualuga-voltage i Shandong, ma fa'amaonia lona malosi.

Na fa'amanuiaina e HV Hipot le tu'uina atu o se vaega o masini su'esu'e maualuga-voltage i Shandong, ma fa'amaonia lona malosi.

I le fa'ai'uga o Aukuso, na tu'uina atu ma le manuia e HV Hipot se vaega o masini su'ega maualuga-voltage i Shandong, e aofia ai:GDYT fa'asologa o faiga fa'ata'ita'iga e le fa'asoa, GDYD-A fa'asologa atamai e tetee atu i le voltage seti su'ega, YDQW-50kVA/150kVSF6 inflatable le fa'a'ese'ese su'ega su'ega transformer, Isolation masini faamama, ma isi.
I le vevela o le taumafanafana, e ui lava o le afu ua susu pea lava pea lavalava, o loʻo feagai pea le au faigaluega i le mafutaga faaleaoaoga ma le maualuga o le vevela, faʻamaeʻaina le lelei o le suʻesuʻeina o meafaigaluega eseese aʻo leʻi tuua le fale gaosimea, ma faʻamautinoaina o meafaigaluega e manaʻomia e tagata faʻatau e mafai ona tuuina atu ia latou lima i le taimi.I le taimi nei, o lenei vaega o meafaigaluega ua uma ona afifiina ma sauni e lafo i le nofoaga o tagata faatau.

O le tagata faʻatau o lenei felagolagomaʻi na faʻavaeina i le 1997, ma o lana pisinisi autu o le eletise maualuga ma le maualalo o le eletise seti atoatoa o meafaigaluega, mamanu ma le atinaʻeina o pasi faʻapipiʻi faʻapipiʻiina, faʻapipiʻiina, toe faʻaleleia ma suʻega.Ina ua maeʻa le afa masina, na faʻaalia e le tagata faʻatau na matua faamalieina o ia i le auaunaga faʻapitoa ma le faʻaeteete a HV Hipot , ma talitonu o le lelei o meafaigaluega o le a mautinoa lava le ola e tusa ai ma lona faʻalagolago.Mulimuli ane, na faʻamaeʻaina meafaigaluega i le amataga o Aukuso.
Faʻafetai i tagata faʻatau mo lo latou faʻatuatuaina ma le lagolago e pei ona masani ai, HV Hipot o le a mautinoa lava le faia o taumafaiga faifai pea, e le faʻagaloina lona faʻamoemoe muamua, ma faʻamalosi i le tuʻuina atu o oloa sili ona lelei i tagata faʻatau uma mo le 20 tausaga!


Taimi meli: Sep-07-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou